Klysma

door Vinnerd

Freek is ontzettend bang om geneukt te worden.

Niet omdat hij bang is dat hij een pik niet kan hebben. Hij is dan nog nooit echt geneukt, maar wel regelmatig met zijn dildo in de weer. ‘Alsjeblieft, jongen’, zei zijn broer toen hij de knalroze nep-pik aan hem gaf. ‘Dat je er maar van mag genieten.’ Was een grapje natuurlijk. Met veel geschater heeft hij het cadeau in ontvangst genomen. De volgende dag schoof hij hem in zijn kontgat.

Loeistrak is hij dus niet meer. Hij doet regelmatig zijn rek- en strekoefeningen, omdat hij er op voorbereid wil zijn: zijn anale ontmaagding. Waar hij bang voor is, is dat zijn pik er halverwege uit zal floepen. Alles onder de poep.

Freek steekt wel eens een vinger in zijn kont. Als hij zichzelf aftrekt, bijvoorbeeld. Maar als hij hem er dan weer uithaalt, zit er nagenoeg altijd een lichtbruine waas overheen. En onder zijn nagel een donkerbruine smurrie. Dit mag niet gebeuren als hij geneukt wordt. Dus treft hij maatregelen. Op het internet is hij een website tegengekomen die adviseerde jezelf een klysma te geven, wanneer je bang bent voor een ongelukje.

Dus staat Freek nu in de badkamer. Hij laat het water op temperatuur komen en gaat eronder staan. Dan haalt hij de douchekop van de stang en spuit hem tegen zijn kontgat aan. Te warm. Hij draait de koude kraan wat verder open en schroeft de douchekop los. Het uiteinde van de slang drukt hij tegen zijn kringspier en laat hem een stukje naar binnen glijden. Hij voelt het water naar binnen lopen. Na vier seconden – hij telt hardop – trekt hij de slang weer naar buiten.

Freek heeft nog nooit zoveel aandrang gevoeld. Hij spant zijn kringspier aan. En nu? Nat de douche uitspringen, de ijskoude gang door en op de wc alles eruit laten lopen? En dan die handeling meerdere keren herhalen? Dan valt zijn oog op de plastic emmer die zijn moeder hem ooit gegeven heeft. ‘Om een sopje in te maken als je gaat dweilen, lieverd.’ Freek heeft nog nooit gedweild. De emmer gebruikt hij als verzamelplek voor gebruikte handdoeken.

Terwijl hij zijn kringspier nog steeds zo strak mogelijk samenknijpt, draait hij de emmer om en schopt de handdoeken aan de kant. De onderste handdoek – die al bijna een maand vochtig onderin ligt – ruikt naar een verstopte doucheput. Hij plaatst de emmer in het midden van de douche en gaat er op zitten. Nog voor hij een stabiele positie heeft gevonden, spuit hij er alles uit. Grote stukken poep en donkerbruine liters water vullen de emmer.

Deze handeling herhaalt hij fijn een paar keer, tot hij enkel nog schoon water uitpoept (heet het eigenlijk nog wel ‘uitpoepen’ als er geen poep meer aan te pas komt?). Hij neemt de emmer mee naar de wc en giet hem leeg. Hij moet twee keer doorspoelen om het water in de pot weer zuiver te krijgen.

Freek springt vlug terug onder de douche en draait de douchekop weer vast. Hij laat het water hem opwarmen, terwijl hij op mijn wijsvinger sabbelt. Die duwt hij vervolgens in zijn kontgat. Hij draait een paar keer rond en trekt hem er dan voorzichtig uit. Schoon.

Nadat hij zich heeft afgedroogd, gaat Freek op zijn bed zitten. ‘Zin?’, stuurt hij naar de jongen die hij vorige week  in zijn mond heeft laten komen. ‘Ik lig nu voor je klaar.’

Advertenties