Van mamma mag dat altijd wel

door Vinnerd

Hannah heeft een hekel aan kinderen. Mini-Hitlers noemt zij ze. Ze zijn bijdehand, maken stomme grappen en vragen voortdurend om aandacht. Hoe jonger het kind, hoe misselijker ze er van wordt. Kinderen onder de vier zijn het ergst. Die zijn zich er nog niet bewust van dat een snottebel smerig is. Of dat je eerst je Liga koek door moet slikken voordat je om een kusje bedelt.

Toch past Hannah iedere donderdagavond op. Annelies en Maartje heten ze. Of, zoals Hannah ze noemt: Annepies en Meurtje. Een tweeling, zeven jaar oud.
‘Mogen we een tweede toetje?’, vragen ze standaard na het eten. ‘Van mamma mag dat altijd wel.’ Om half acht stopt Hannah ze in. ‘Mogen we nog een half uurtje op de iPad?’ vragen ze standaard wanneer het licht uitgaat. ‘Van mamma mag dat altijd wel.’ Hannah geeft de tweeling altijd hun zin.

In de bovenste lade van het nachtkastje ligt hij: een gifgroene vibrator. Die had Hannah al tijdens de eerste keer oppassen gevonden. Zelf heeft ze een hele verzameling, maar geen groene. Ze vindt de kleur enorm geil. Wanneer ze op het bed van de moeder van de tweeling gaat liggen en de vibrator diep tussen haar grote schaamlippen duwt, fantaseert ze het liefst dat ze door een buitenaards wezen genomen wordt. Een buitenaards wezen dat haar hard pakt met zijn groene, buitenaardse pik. Haar zonder condoom neukt en haar volspuit met zijn groene, buitenaardse zaad.

Ook vanavond is geen uitzondering. Nadat ze de tweeling in bed heeft gestopt, sluipt ze de trap af. Langzaam duwt ze de deur van de slaapkamer open en loopt op het nachtkastje af. De gedachte dat zij een vibrator gaat gebruiken die ook door een alleenstaande moeder wordt gebruikt, maakt haar al nat. Zo nat, dat ze het apparaat in een harde stoot helemaal naar binnen kan duwen.

Tegenover het bed staat een muurbrede kledingkast met spiegels als deuren. Als Hannah rechtop tegen de hoofdleuning van het bed gaat zitten, met haar benen gespreid, kan ze zichzelf goed bekijken. Ze vindt het heerlijk om langs haar vachtje te aaien terwijl de vibrator haar al trillend tot een hoogtepunt laat komen.

Hannah heeft een regel. Ze moet, wanneer ze zichzelf neukt met een speeltje van iemand anders, een oneven aantal keren klaarkomen. Meestal houdt ze het op drie keer, af en toe slecht eenmaal als ze haast heeft. Maar vandaag is ze extra opgewonden en gaat ze voor de negen keer. Al de hele dag heeft ze zich verheugd op dit moment en dus volgen de orgasmes elkaar in rap tempo op. Na de zesde keer verkeert ze in zo’n extase dat ze volledig is vergeten waar ze is. Ze geniet en staat er niet bij stil hoe hard ze het uit kreunt. Ze sluit haar ogen en wrijft wild langs haar opgezwollen clitoris, terwijl het vocht uit haar kut gutst en de vibrator haar schaamlippen lam trilt.

‘Hannah?’, hoort ze opeens. Geschrokken opent ze haar ogen. Annepies en Meurtje staan naast het hoofdeinde van het bed, hand in hand. Ze kijken haar vragend aan. Hannah duwt snel de vibrator volledig in haar kut en trekt haar shirt naar beneden, al weet ze dat ze al te laat is.

‘Mogen we ondertussen aan je tepels zuigen?’, vraagt Meurtje, terwijl ze met haar wijsvinger op zoek gaat naar een klont oorsmeer. ‘Van mamma mag dat altijd wel.’

Advertenties